Tangga nada

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Tangga nada kuwi sawijining set not musik kang dadi bagéyan saka utawa minangka sawijining karya musik.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Tangga_nada&oldid=814519"