Tangen, Sragèn

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
(Dipunpindhah saking Tangen, Sragen)
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Tangen
Kabupatèn
Sragèn
Camat
Qomar Effendi, S. Sos
Jembar
5.513 Ha
Pedunung
27.777 jiwa (2007)
Désa/Kelurahan
---/---
Peta Kecamatan Tangen

Tangen iku salah siji kecamatan ing kabupatèn Sragèn, provinsi Jawa Tengah, Indonésia. Désa iki jembaré: 5.513 Ha kanthi pedunung watara 27.777 jiwa. Désa iki wewatesan :

ing sisih lor karo: Kecamatan Grobogan
ing sisih kidul karo: Kecamatan Ngrampal
ing sisih kulon karo: Kecamatan Gesi
ing sisih wétan karo: Kecamatan Jenar

Desa-Desa[sunting | sunting sumber]

Désa-désa ing Kecamatan Tangen ana 7 yaiku: désa Katelan, Dukuh, Jekawal, Galeh, Ngrombo, Sigit, lan désa Denanyar

Géografi lan démografi[sunting | sunting sumber]

Désa iki jembaré: 5.513 Ha kanthi pedunung watara 27.777 jiwa. Kecamatan Tangen dumunung ing sisih lor ibukutha Kabupatèn Sragèn, leté watara 16 Km saka ibukutha Kabupatèn Sragèn lan watara 45 Km saka Kutha Solo. Kecamatan iki dumunung ing èlevasi 196 m saka lumahing segara.

Rujukan[sunting | sunting sumber]

Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]


 

Tangen, Sragèn, Jawa Tengah

Désa/Kalurahan: Katelan | Dukuh | Jekawal | Galeh | Ngrombo | Sigit | Denanyar

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Tangen,_Sragèn&oldid=805665"