Tan Ninh, Quang Binh

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Tan Ninh kuwi sawijining kutha ing Provinsi Quang Binh, region Bac Trung Bo, Vietnam tengah.