Tampak Siring, Gianyar

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Tampak Siring

Peta lokasi Kecamatan Tampak Siring
Provinsi [[{{{provinsi}}}]]
Gianyar
Jembar wewengkon
Cacah pedunung ---
 - Kapadhetan
Desa/kelurahan

Pambuka[sunting | sunting sumber]

Kecamatan Tampak Siring iku salah sijining kecamatan ing Kabupaten Gianyar Provinsi Bali.

Desa/Kelurahan[sunting | sunting sumber]

Bali menyang: Kabupaten Gianyar