Taman Nasional Phong Nha-Ke Bang

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Taman Nasional Phong Nha-Ka Bang

Taman Nasional Phong Nha-Ke Bang (basa Vietnam: Vườn quốc gia Phong Nha-Ke Bang) iku taman nasional wigati sing bisa ditemokaké ing Vietnam kidul, kurang luwih 450 km sisih lor saka kutha Hanoi, Provinsi Quang Binh. Taman Nasional iki ngreksa salah siji dhaérah paling gedhé alas udan tropis dhataran ngisor sing kasisa ing Vietnam.

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]