Taman Impian Jaya Ancol

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Cable car Danau Beach Ancol Jakarta Bay City.jpg

Taman Impian Jaya Ancol iku objèk wisata ing Jakarta Lor.[1] Papan iki disadiyakaké kanggo kanggo komunitas pembaharuan ing kauripan masyarakat kang dadi kebanggaan bangsa.[1] Nyiptakake lingkungan sosial kang luwih apik nganggo kasenengan kang kualitasé nduwèni unsur seni budaya lan pengetahuan, kanggo mujudake komunitas Life Re-Creation kang dadi mongkogé bangsa.[1]

Objek wisata ing Ancol[sunting | sunting sumber]

Usaha Pariwisata (Rekreasi dan Resor) diurusi dening anak perusahaan utamane dening PT Taman Impian Jaya Ancol (“TIJA”) kang kalebu pengelolaan kawasan pariwisata (rekreasi lan resor) lan kegiatan usaha liyane: entertainment, konvensilan wisata belanja.[2] PJAA gawe “area pariwisata terintegrasi” kang ambane 552 Ha, panggonane cedhak pantai, paling apik ing Jakarta kang gampang dilewati dalan tol, busway lan sepur.[2]

  • Pantai lan Taman
  • Dunia Fantasi
  • Atlantis Water Adventure
  • Gelanggang Samudra
  • Sea World
  • Putri Duyung Cottages
  • Padang Golf Ancol
  • Marina
  • Pasar Seni
  • Pulo Bidadari
  • Ritel
  • Hailai Executive Club
  • Kereta Gantung

Fasilitas olahraga bowling taraf internasional kanggo 60 lintasan

Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ a b c (id)Taman Impian Jaya Ancol (Dipuntingali tanggal 5 Juli 2011)
  2. ^ a b (id)Taman Impian Jaya Ancol (Dipuntingali tanggal 5 Juli 2011)