Takagi Wataru

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Disambig.svg
Wataru Takagi
150px|alt=
Wataru Takagi
Lair 25 Juli 1966 (umur 48)
Prefektur Chiba, Jepang
Pangawaean Seiyū, aktor panggung
Taun aktif 1987 - sekarang

Wataru Takagi (高木 渉 Takagi Wataru?) (lair ing Prefektur Chiba, Jepang, 25 Juli 1966; umur 48 taun) punika piyantun seiyū lan aktor panggung kabangsaan Jepang saka prefektur Chiba. Panjenenganipun sapunika affliasi minangka Arts Vision.


Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Takagi_Wataru&oldid=833083"