Tak Matsumoto

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Shiho miyano jeneng Ai Haibara. Nduwe mlebet, nduwe seneng ... wonten kuwi ....

Panjenengan[sunting | sunting sumber]

Internet sing kuwi.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Tak_Matsumoto&oldid=836580"