Téori himpunan

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Broom icon.svg

Artikel iki prelu dirapèkaké supaya miturut marang standhar Wikipédia
Ngrapèkaké artikel bisa arupa mérang artikel ing paragraf utawa wikifikasi artikel.
Sawisé dirapèkaké, tulung busaken pesen iki.

Himpunan iku kumpulan saka obyék-obyék sing ana ing siji kumpulan karo katrangane jelas.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Téori_himpunan&oldid=836022"