Tètès

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Blackstrap molasses.

Tètès utawa molasses iku prodhuk sisa prosès nalika gawé gula saka tebu utawa gula bit. Tembung molasses asal saka Basa Portugis melaço, sing dijupuk saka mel, tembung Latin sing maknané "madu".[1] Kualitas molasses gumantung marang tuwa enomé tebu utawa bit, cacahing gula sing diprosès, lan cara pamrosèsané.

Rujukan[sunting | sunting sumber]

  1. ^ "Molasses" ing Dictionary.com

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Tètès&oldid=826591"