Sya'ban

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Sya'ban, iku wulan kawolu jroning Kalèndher Hijriyah. Wulan iki dikenal minangka wulan Rasulullah SAW.

Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Sasi jroning kalèndher hijriyah

MuharramSafarRabiul awalRabiul akhirJumadil awalJumadil akhirRajabSya'banRamadhanSyawalDzulkaidahDzulhijjah

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Sya%27ban&oldid=828189"