Sutawijaya

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Danang Sutawijaya (lahir: ? - wafat: Jenar, 1601) utawa kang asring diarani Panembahan Senapati yaiku wong kang ngedekaké Kesultanan Mataram lan mimpin dadi raja kang pisanan awit taun 1584-1601, kanthi gelar Panembahan Senopati ing Alaga Sayidin Panatagama Khalifatullah Tanah Jawa.


Sing mengku  sadurungé:
Ki Ageng Pamanahan
Panembahan Mataram
1584 - 1601
Diganti déning:
Prabu Hanyakrawati


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Sutawijaya&oldid=877104"