Supraśl

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Supraśl
Supraśl Lavra

Flag

Coat of arms
[[file:Cithakan:Location map Poland|240px|Supraśl is located in Cithakan:Location map Poland]]<div style="position: absolute; z-index: 2; top: Kaluputan èksprèsi: Karakter tandha wacan "[" ora ditepungi%; left: Kaluputan èksprèsi: Karakter tandha wacan "[" ora ditepungi%; height: 0; width: 0; margin: 0; padding: 0;">
[[File:Cithakan:Location map Poland|6x6px|Supraśl|link=|alt=]]
<div style="font-size: 90%; line-height: 110%; z-index:90; position: relative; top: -1.5em; width: 6em; Kaluputan èksprèsi: Karakter tandha wacan "[" ora ditepungi">Supraśl
Coordinates: 53°13′N 23°20′E / 53.217°N 23.333°E / 53.217; 23.333Koordinat: 53°13′N 23°20′E / 53.217°N 23.333°E / 53.217; 23.333
Country Bendera_Polandia Polandia
Voivodeship Podlaskie
County Białystok
Gmina Supraśl
Wewengkon
 • Total 5,68 km2 (219 sq mi)
Populasi (2006)
 • Total 4.578
 • Kapadhetan 8.1/km2 (21/sq mi)
Postal code 16-030
Website http://www.suprasl.pl

Supraśl Cithakan:IPAC-pl yaiku wangun sawijining kutha ing wétan segara Polandia. Tlatah punika dados griya déning Supraśl Lavra, salah satunggalipun saka enem cacahé biara-biara Ortodoks Wétan tumuju ing para lelanang ing Polandia. Dumunung ana ing Podlaskie Voivodeship (madeg taun 1999), sadurungé ana ing Białystok Voivodeship (1975-1998) (1975-1998). Ana ing tlatah Białystok di, kawenkar kurang luwih 15 km wetan segara saka Białystok.Suprasl uga ndhuweni kadhudhukan kursi saka Gmina saka Supraśl. Its populasi angka 4.526 (2004).

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Supraśl&oldid=807186"