Suppiluliuma I

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Suppiluliuma I

Kereta perang Het
Judhul Raja Het
Didhisiki Tudhaliya III
Pangganti Arnuwanda II
Agama Agama het
Garwa Saudari Hukkana
Babylonian Princess
Putra/putri Raja Arnuwanda II
Raja Mursili II
Putri Muwatti
Pangeran Zannanza
Pangeran Piyassili
Tiyang sepuh Tak diketahui
Kulawarga Muwatalli II (cucu)
Mursili III (cicit)

Suppiluliuma I yaiku raja Het (sek. 1344–1322 SM (kronologi pendek)). Suppiluliuma I kui prajurit lan negarawan sing terkenal, berhasil ngelawan Kekaisaran Mesir sing wektu kui nguasai daratan wantarane Laut Tengah lan sungai Efrat.

Pranala Njaba[sunting | sunting sumber]

Sing mengku  sadurungé:
Tudhaliya III
Raja Het
sek. 1344–1322 SM
Diganti déning:
Arnuwanda II
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Suppiluliuma_I&oldid=835687"