Sundari Sukoco

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Sundari Sukoco (lair Jakarta, 14 April 1965) iku sawijining penyanyi wadon campursari lan kroncong sing asale saka Jakarta. Jeneng asline Sundari Untinasih Soekotjo. Sundari Sokoco lair nang Jakarta tanggal 14 April 1965. Nalika cilik dheweke seneng karo tembang kroncong. Kesenangane kuwi nganti dheweke tumut festival kroncong cah anom ing TVRI tahun 1978, lan gondhol juara siji. Tanggal 14 Agustus 2002, dheweke lulus saka Universitas Negeri Jakarta (IKIP Jakarta) nyandang sarjana musik.

Album sing wis metu[sunting | sunting sumber]

  • Lagu Anak-anak, 1976.
  • Keroncong Asli (Ingkar Janji), 2002.
  • Keroncong Gelas Gelas Kaca, CD
  • Pop Keroncong Dari Masa Ke Masa, CD
  • Sundari, VCD
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Sundari_Sukoco&oldid=805885"