Sun Tzu

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Disambig.svg
Sun Tzu
Enchoen27n3200.jpg
Patung Sun Tzu kang ana ing Yurihama, Tottori, Jepang

Lair 544 SM (tradisional)
Pati 496 SM (traditional)
Pakaryan Militer Umum lan Tacticianc. 544 SM (tradisional)
Mangsa panulisan Peperangan ing Amerika
Subyèk Stategi Militer
Karya misuwur karya(s) The Art of War
Sun Tzu.

Sun Tzu (孫子 utawi ing pinyin: Sūn Zǐ) punika satunggiling filsuf saking Cinten ingkang misuwur. Piyambakipun misuwur amargi nyerat buku prakawis Seni Perang. Bukunipun punika prakawis ngèlmu strategi perang.

Katingalipun Sun Tzu anggènipun gesang wonten abad kaping 4 SM. Anging wonten tiyang ingkang nyangkal menawi piyambakipun naté gesang.


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Sun_Tzu&oldid=804579"