Sulejówek

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Sulejówek
Herb Sulejówka.gif
Lambang Sulejówek
120px
Lokasi Sulejówek
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: 19,51 km²
Pedunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Sulejówek
Situs wèb resmi:
Politik
Walikutha: ...

Sulejówek iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung ... jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Sulejówek&oldid=818068"