Sukhoi Su-27

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
MAKS-2007-Su-27.jpg

Sukhoi Su-27 (kode NATO: Flanker) kuwi Montor mabur sing wiwitané diproduksi déning Uni Soviet, lan dirancang déning Biro Disain Sukhoi. Montor mabur iki dirancang kanggo dadi saingan utama generasi anyar montor mabur perang Amerika Sarekat (yo iku F-14 Tomcat, F-15 Eagle, F-16 Fighting Falcon, dan F/A-18 Hornet). Su-27 duweni jarak jangkau ingkang tebih,uga ndhuweni sanjata kang abot, lan kaprigelan sing dhuwur.

Pengangge[sunting | sunting sumber]

Bendera_Angola Angola 
Flag of Belarusia Belarusia 
Bendera_Republik Rakyat Cina Republik Rakyat Cina 
Cithakan:ERI 
Flag of Etiopia Etiopia 
Bendera_Indonésia Indonésia
Bendera_Kazakhstan Kazakhstan
Flag of Russia Rusia
Flag of Ukraine Ukraina
Cithakan:UZB
Bendera_Vietnam Vietnam
Bendera_Amerika Serikat Amerika Serikat

Album[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Sukhoi_Su-27&oldid=886475"