Sukarame, Palembang

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Sukarame

Peta lokasi Kecamatan Sukarame
Provinsi Sumatra Kidul
Kutha Palembang
Jembar wewengkon ---
Cacah pedunung ---
 - Kapadhetan
Desa/kelurahan

Kecamatan Sukarame iku salah sijining kecamatan ing Kutha Palembang, Sumatra Kidul, Indonésia.

Desa/Kelurahan [1][sunting | sunting sumber]

  • Jambe (Talang Jambe)
  • Kebun Bunga
  • Suka Bangun
  • Sukajaya
  • Sukarami
  • Sukodadi
  • Talang Betutu

Rujukan[sunting | sunting sumber]