Subud

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Subud iku sawijining organisasi spiritual internasional sing diadegaké ing taun 1920-an déning Muhammad Subuh Sumohadiwidjojo (1901-1987), utawa luwih dikenal minangka Bapak. Subud kuwi cejajan saka Susila Budhi Dharma, yakuwi bukusing tinulis déning Subuh ing taun 1952. Saiki gerakan iki wis nduwèni cabang ing luwih saka 70 negara kanthi gunggung penganut watara 10.000.

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Rujukan[sunting | sunting sumber]

  • Sumohadiwidjojo, M. S. "Susila Budhi Dharma" ISBN 1-869822-74-9, Subud Publications International
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Subud&oldid=829777"