Suaka Alam

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Prakata[sunting | sunting sumber]

Suaka Alam iku yalah alas utawa belantara sing dikelola kanggo ngelindungi kekayaan keanekaragaman hayati utawa keindahan alam ing kawasan suaka iku. Istilah liyane yalah kawasan konservasi.

Jenis-Jenis[sunting | sunting sumber]


Mangga Pirsani[sunting | sunting sumber]


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Suaka_Alam&oldid=11763"