Strzelce Opolskie

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Strzelce Opolskie
POL Strzelce Opolskie COA.svg
Lambang Strzelce Opolskie
120px
Lokasi Strzelce Opolskie
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Pedunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Strzelce Opolskie
Situs wèb resmi:
Politik
Walikutha: ...

Strzelce Opolskie (Jerman ...) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung ... jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Strzelce_Opolskie&oldid=818031"