Stefanie Sun

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Stefanie Sun
Yanzi.jpg
gladhen ing Kenting Peninsula Music Carnival, Taiwan (2010)
Jeneng Cina 孫燕姿 (Tradhisional)
Jeneng Cina 孙燕姿 (Prasaja)
Pinyin Sūn Yànzī (Mandarin)
Leluhur Cina
Pakaryan Penyanyi lan lyricist
Genre Mandopop
Instrumen Swara, Piano
Label(s) Wonderful Music (2011–present) Capitol Music (2006–2008)
Warner Music Taiwan (2000–2006)
Taun aktif 2000–saiki
Associated acts ndeleng Kolaborasi
Jeneng pasangan Nadim Van Der Ros (m. 2011–present) «Cithakan:Start-date»"Pernikahan: Nadim Van Der Ros dari Stefanie Sun" Location:Cithakan:Placename/adr (linkback://jv.wikipedia.org/wiki/Stefanie_Sun)
Situs resmi Stefanie Sun's blog
Gambar:Stefanie.gif
Stefanie (2004)

Stefanie Sun Yanzi (孙燕姿 pinyin: sun yanzi; lair 23 Juli 1978) iku penyanyi Singapura sing misuwur. Wong biasane Sang lagu Mandarin-basa, senajan sampun uga dirilis album Inggris.

Yanzi dirawuhi St Margaret's Secondary School lan Raffles Girls' School sadurunge terus sing pendidikan ing Universitas Teknologi Nanyang. Bapanipun punika profesor ing Universitas lan biyunge iki guru. Kang enggal diwiwiti ing 2000 Juli karo release kang kawitan album judul 孫燕姿 (Sun Yanzi). Saiki iku biso dibantah karo penyanyi sing paling populer ing Singapura, Singapura kang minangka salah siji penyanyi sawetara sing wis menangaké gelar Anugrah ing Cina pemandangan musik.

Saindhenging kang karir musiknya, sampun ditampa luwih saka 33 anugrah. Kajaba iku, Yanzi uga wis kapilih kaping pindho Sang lagu tema kanggo Singapura kang Nasional prayaan dina, saben taun 2002 lan 2003.

Album[sunting | sunting sumber]

Stefanie Sun

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

  • (zh)
Situs penggedhe
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Stefanie_Sun&oldid=870750"