Staszów

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Staszów
Staszow herb.svg
Lambang Staszów
POL Staszów map.svg
Lokasi Staszów
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Salib Suci
Jembar: ... km²
Pedunung: 16137 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Staszów
Situs wèb resmi:
Politik
Walikutha: ...

Staszów iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung 16137 jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Staszów&oldid=807205"