Stasiun televisi

Saka Wikipedia
Langsung menyang: navigasi, golèk

Stasiun televisi iku sawijining stasiun panyiaran sing nyebaraké giarané jroning wangun audio lan video sacara bebarengan menyang perangkat televisi panampa ing wilayah tinamtu.

Deleng uga[sunting | Sunting sumber]