Stasiun Jakarta Kota

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Pintu masuk Stasiun Jakarta Kota

Koordinat: 6°08′15″S 106°48′53″E / 6.1375786°S 106.8146342°E / -6.1375786; 106.8146342 Stasiun Kereta Api Jakarta Kota (kodhe: JAKK), dikenal uga kanthi jeneng Stasiun Beos iku stasiun sepur sing umuré tuwa lan dunungé ing Kelurahan Pinangsia, Kota Tua Jakarta lan ditetepaké déning pamaréntah Kota minangka cagar budaya. Stasiun iki arupa siji saka stasiun ing Indonésia sing tipené terminus (sing ora duwè jalur saterusé).

Sepur[sunting | sunting sumber]

Sawetara rangkaian sepur komersil sing ngawali lan mungkasi laku ing Stasiun Jakarta Kota

KRL sing brangkat lan bali ing Stasiun Jakarta Kota

Galeri[sunting | sunting sumber]

Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Stasiun sadurungé:
---
Jalur KA Jakarta Kota-Kampung Bandan Stasiun sabanjuré:
Stasiun Kampung Bandan
Stasiun sadurungé:
---
Jalur KA Jakarta Kota-Manggarai Stasiun sabanjuré:
Stasiun Jayakarta
Stasiun sadurungé:
---
Jalur KA Jakarta Kota-Ancol Stasiun sabanjuré:
Stasiun Kampung Bandan

Réferènsi[sunting | sunting sumber]