Stary Sącz

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Stary Sącz
POL Stary Sącz COA.svg
Lambang Stary Sącz
POL Stary Sącz map.svg
Lokasi Stary Sącz
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Malopolskie
Jembar: 9.034 km²
Pedunung: 9.034 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: KNS
Alamat
balé kutha:
ul. Batorego 25
33-340 Stary Sącz
Situs wèb resmi: www.stary.sacz.pl
Politik
Walikutha: Marian Adam Cycoń

Stary Sącz iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung 9.034 jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Stary_Sącz&oldid=818120"