Starogard Gdański

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Starogard Gdański
POL Starogard Gdański COA.svg
Lambang Starogard Gdański
POL Starogard Gdański map.svg
Lokasi Starogard Gdański
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Pomerania
Jembar: 25,27 km²
Pedunung: 48.331 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: GST
Alamat
balé kutha:
ul. Gdańska 6
83-200 Starogard Gdański
Situs wèb resmi: www.starogard.pl
Politik
Walikutha: Edmund Stachowicz

Starogard Gdański (Jerman Preussisch Stargard) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung 48.331 jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Starogard_Gdański&oldid=807201"