Stargard Szczeciński

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Stargard Szczeciński
POL Stargard Szczecinski COA.svg
Lambang Stargard Szczeciński
Stargard Mapa.PNG
Lokasi Stargard Szczeciński
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Pomerania Kulon
Jembar: 48,1 km²
Pedunung: 71.128 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ZST
Alamat
balé kutha:
ul. Czarnieckiego 17
73-110 Stargard Szczeciński
Situs wèb resmi: www.stargard.pl
Politik
Walikutha: Sławomir Pajor
Stargard Szczeciński

Stargard Szczeciński (Jerman Stargard in Pommern) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung 71.128 jiwa.