Stabat, Langkat

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Stabat

Peta lokasi Kecamatan Stabat
Provinsi [[{{{provinsi}}}]]
Langkat
Jembar wewengkon
Cacah pedunung ---
 - Kapadhetan
Desa/kelurahan

Pambuka[sunting | sunting sumber]

Kecamatan Stabat iku salah sijining kecamatan ing Kabupaten Langkat provinsi Sumatra Lor.

Desa/Kelurahan[sunting | sunting sumber]

Bali menyang: Kabupaten Langkat
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Stabat,_Langkat&oldid=809671"