Srimulat

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Srimulat punika priyantun estri ingkang mandegani kelompok lawak Srimulat. Kelompok Lawak Srimulat punika kondang mboten namung wonten tlatah Solo nanging ugi wonten daerah sanes, kados ta: Jakarta lan Surabaya. Pelawak-pelawak ingkang kondhang sakpunika, biasanipun jebolan Srimulat. Contonipun: Mamik Slamet, Polo, Tarzan lan sanesipun. Srimulat sampun tilar donya lan kasarekaken wonten pasarean Bonoloyo, Solo.


Kelompok lawak Srimulat:

  • Asmuni
  • Bambang Gentolet
  • Basuki
  • Bendot (alm)
  • Betet
  • Blontang
  • Didik Mangkuprojo
  • Djudjuk Djuariah
  • Doyok
  • Eko Handai-Taulan
  • Eko Srimulat
  • George Sapulete
  • Gepeng (alm)
  • Gogon
  • Isye
  • Kadir
  • Kardjo ACDC
  • Leysus
  • Mamiek Prakoso
  • Nunuk Murdono
  • Nunung
  • Nurbuat
  • Paul
  • Pete (alm)
  • Polo
  • Rohana
  • Subur (alm)
  • Suroto Suroboyo
  • Susi (Sunaryo)
  • Sofiah
  • Tarzan
  • Teguh Srimulat
  • Tessy
  • Timbul Suhardi
  • Topan
  • Triman
  • Tukul



Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Srimulat&oldid=855883"