Sremska Mitrovica

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Koordinat: 44°59′N 19°37′E / 44.983°N 19.617°E / 44.983; 19.617

Sremska Mitrovica
Сремска Митровица
—  City  —
Panoramic view over centre of Sremska Mitrovica

Coat of arms
Location of the municipality of Sremska Mitrovica within Serbia
Coordinates: 44°59′N 19°37′E / 44.983°N 19.617°E / 44.983; 19.617
Negara Serbia
Distrik Srem
Padunungan 26
Pamaréntahan
 • Mayor Branislav Nedimović
Wewengkon[1]
 • Municipalitas 762 km2 (294 sq mi)
Populasi (2002 census)[2]
 • Kutha 37.586
 • Municipal 79.773
Zona wektu CET (UTC+1)
 • Summer (DST) CEST (UTC+2)
Kodhe pos 22000
Kodhe area +381 22
Car plates SM
Website www.sremskamitrovica.org.rs

Sremska Mitrovica (Aksara Sirilik: Сремска Митровица, Cithakan:IPA-sr) iku sawijining kutha lan munisipalitas sing dumunung ing provinsi Vojvodina, Serbia, ing gisiking Kali Sava. Ing taun 2011 kutha iki nduwèni pedunung 37,586, déné wilayah administrasi Sremska Mitrovica pedunungé 79,773 jiwa.

Désa-désa ing gisik lor Kali Sava, ing tlatah Syrmia:

Désa-désa ing gisik kidul Kali Sava, ing tlatah Mačva:


Réferènsi[sunting | sunting sumber]

  1. ^ "Municipalities of Serbia, 2006". Statistical Office of the Republic of Serbia. http://webrzs.statserb.sr.gov.yu/axd/Zip/OG2006webE.zip.
  2. ^ (in Serbian) Popis stanovništva, domaćinstava i Stanova 2002. Knjiga 1: Nacionalna ili etnička pripadnost po naseljima. Statistical Office of the Republic of Serbia. 2003. ISBN 86-84443-00-09.

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Cithakan:Srem District


Kabupatèn lan kutha ing Serbia Flag of Serbia.svg

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Sremska_Mitrovica&oldid=834207"