Squamata

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Squamata
Varanus salvator
Klasifikasi èlmiah
krajan: Animalia
filum: Chordata
kelas: Sauropsida
ordo: Squamata
Oppel, 1811
Subordo

pirsani tèks

Panyebaran Squamata

Squamata iku ordo reptil, kapérang saka kadhal lan ula. Anggota ordo iki dibédakaké saka kulité.

Ordo iki kapérang dadi telu subordo:

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Squamata&oldid=822914"