SpongeBob SquarePants

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
SpongeBob SquarePants
2009Spongeboblogo.png
Logo sing saiki lan wiwit dienggo saka mangsa panas 2009.
Genre Animated comedy
Sing gawé Stephen Hillenburg
Sing ngrancang Derek Drymon
Tim Hill
Nicholas R. Jennings
Pengisi suara Tom Kenny
Bill Fagerbakke
Rodger Bumpass
Carolyn Lawrence
Clancy Brown
Doug Lawrence
Negara United States
Gunggung musim 8
Gunggung épisode 145 (List of episodes)
Prodhuksi
Durasi 22–23 menit
Parusahan prodhuksi United Plankton Pictures
Nickelodeon Animation Studios
Siaran
Saluran asli Nickelodeon
Format gambar SDTV 480i (1999–2009)
HDTV 1080i (2009-present)
Format audio Advantage Audio Services (1999–2009) (NTSC)
Advantage Audio Services 8.0 (2009–present)
Dolby Surround 5.1 (2009–present) (NTSC)
Tayang perdhana Mei 1, 1999 (1999-05-01) – present
Status Currently airing
Pranala jaba
Situs resmi

SpongeBob SquarePants iku sawijining sérial télévisi komedi taun Amérika Sarékat sing diproduksi déning Nickelodeon antara taun 1999 nganti saiki. Sérial ini diciptakaké déning Stephen Hillenburg. Sérial TV iki perkara 6 mahluk jaba bumi sing jenengé SpongeBob SquarePants, Patrick Star, Squidward Tentacles, Sandy Cheeks, Eugene Krabs, lan Sheldon Plankton. Sérial iki naté ditayangaké ing Indonésia.


Referensi

Pranala jaba