Spoltore

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Spoltore-Stemma.png
Panorama Spoltore

Spoltore kuwi jeneng kutha ing negara Italia. Dunungé ana ing Provinsi Pescara. Jembar wewengkon 36 km2. Cacahing pedunung 17.250 jiwa. Pamérangan tlatah kutha iki yakuwi: Caprara d'Abruzzo, Pescarina, Pescarina Superiore, Ripoli, Santa Lucia, Santa Teresa, Torretta, Villa Raspa, Villa Santa Maria. Déné komunitas kang wewatesan: Cappelle sul Tavo, Cepagatti, Montesilvano, Moscufo, Pescara, Pianella, San Giovanni Teatino (CH).

Demografi[sunting | sunting sumber]

Tuwuhing pedunung


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Spoltore&oldid=820035"