Spesies cures

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Macan Jawa sing wis cures taun 1980-an.

Spesies cures jroning biologi ateges ilangé sawiji spesies utawa saklompok takson. Wektu kacuresan spesies ditandhani kanthi matiné indhividhu pungkasan spesies kasebut, lan kamampuan kanggo kembang biak ora ana manèh.

Spesies cures ing Indonésia[sunting | sunting sumber]

Wis cures[sunting | sunting sumber]

Spesies jroning bebaya cures[sunting | sunting sumber]

Spesies jroning kahanan mutawatiri[sunting | sunting sumber]

Wiktionary-logo-en.png
Pirsani informasi ngenani Spesies cures ing KamusWiki.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Spesies_cures&oldid=867770"