Soria

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Lokasi Soria ing Spanyol

Soria kuwi minangka kutha kang dumunung ing sisih lor Spanyol. Pedunungé 37.200 jiwa (2004). Kutha iki dumunung ing wilayah otonomi Castile-Leon. Kutha iki dunungé 183 km saka Madrid. Kouth iki uga minangka ibu kutha Provinsi Soria.

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Soria&oldid=812928"