Sombor

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Sombor
Сомбор
—  City  —

Coat of arms
Location of the municipality of Sombor within Serbia
Coordinates: 45°47′N 19°07′E / 45.783°N 19.117°E / 45.783; 19.117
Negara Serbia
Distrik West Bačka
Padunungan 16
Pamaréntahan
 • Mayor Nemanja Delić
Wewengkon[1]
 • Municipalitas 1.178 km2 (455 sq mi)
Populasi (2002 census)[2]
 • Kutha 51.471
 • Municipal 97.263
Zona wektu CET (UTC+1)
 • Summer (DST) CEST (UTC+2)
Kodhe pos 25000
Kodhe area +381 25
Car plates SO
Website www.so-sombor.com
Serbian Orthodox church

Sombor (Aksara Sirilik Serbia: Сомбор, Basa Hungaria: Zombor, Basa Kroasia: Sombor) iku sawijining kutha lan munisipal ing Serbia, dumunung ing sisih lor-kulon provinsi otonom Vojvodina. Kutha iki nduwèni pedunung cacahé 51,471 jiwa (2002), déné munisipal Sombor ana 97,263 pedunung. Kutha iki minangka pusat administratif Distrik Bačka Kulon.

Kutha kembar[sunting | sunting sumber]

Kerjasama regional:

Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Rujukan[sunting | sunting sumber]

  1. ^ "Municipalities of Serbia, 2006". Statistical Office of the Republic of Serbia. http://webrzs.statserb.sr.gov.yu/axd/Zip/OG2006webE.zip.
  2. ^ (in Serbian) Popis stanovništva, domaćinstava i Stanova 2002. Knjiga 1: Nacionalna ili etnička pripadnost po naseljima. Statistical Office of the Republic of Serbia. 2003. ISBN 86-84443-00-09.
  • Slobodan Ćurčić, Broj stanovnika Vojvodine, Novi Sad, 1996.

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Cithakan:Commons Kategori

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Sombor&oldid=884954"