Sośnicowice

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Sośnicowice
POL Sośnicowice COA.svg
Lambang Sośnicowice
Map Sosnicowice.png
Lokasi Sośnicowice
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Silesia
Jembar: 11,68 km²
Pedunung: 1.776 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: SGL
Alamat
balé kutha:
ul. Rynek 19
44-153 Sośnicowice
Situs wèb resmi: www.sosnicowice.pl
Politik
Walikutha: Czesław Jan Jakubek

Sośnicowice (Jerman Kieferstädtel) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung 1.776 jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Sośnicowice&oldid=818121"