Sluku Sluku Bathok

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Sluku-Sluku Bathok iku salah siji tembang dolanan ing tlatah Jawa Tengah.

Sair tembang[sunting | sunting sumber]

sluku-sluku bathok

bathoké éla-élo

si rama menyang solo

lèh olèhé payung mutho

mak jenthit lho-lho lobah

wong mati ora obah

yèn obah medèni bocah

yèn urip golèka dhuwit

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Sluku_Sluku_Bathok&oldid=859649"