Skookum Jim Mason

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Keish

Keish (Skookum Jim Mason)
Lair Keish
c. 1855
caket kaliyan Tlaga Bennett (Kanada)
Tilar donya 11 Juli 1916
Whitehorse, Yukon
Papan dunung Carcross, Yukon
Kabangsan Tahltan
Jeneng liya Skookum Jim Mason
Dikawruhi amarga manggihaken emas ingkang nyebabaken dumadosipun Demam Emas Klondike
Anak Daisy Mason

Keish (c. 1855 – 11 Juli 1916), langkung dipunkawruhi kanthi nami Eropahipun Skookum Jim Mason, inggih punika anggota Negara Pisanan Tagish ingkang badhé dados wilayah Yukon ing Kanada. Panjenenganipun miyos caket kaliyan Tlaga Bennett. Panjenenganipun manggèn ing Carcross, Yukon.

Nalika tanggal 16 Agustus 1896, grup ingkang dipunpimpin panjenenganipun manggihaken emas ing caket Dawson City, Yukon, Kanada, ingkang nyebabaken dumadosipun Demam Emas Klondike.

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Skookum_Jim_Mason&oldid=831902"