Skawina

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Skawina
POL Skawina COA.svg
Lambang Skawina
Poland location map.svg
Lokasi Skawina
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Pedunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Skawina
Situs wèb resmi: http://www.um.skawina.net/
Politik
Walikutha: ...

Skawina (Jerman Konradshof) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung 27,328 jiwa (2008).

Kutha kembar[sunting | sunting sumber]

Skawina nduwèni kutha kembar:

Rujukan[sunting | sunting sumber]

  1. ^ "Civitanova Marche - Twin Towns". © 2008 Comune di CIVITANOVA MARCHE - Piazza XX Settembre n.93 - 62012 - Civitanova Marche (MC). http://www.comune.civitanova.mc.it/index.php?option=com_content&task=view&id=685&Itemid=238. Retrieved 2008-12-04.

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

  • (pl)

Situs resmi

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Skawina ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Skawina&oldid=817976"