Skaryszew

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Skaryszew
POL Skaryszew COA.svg
Lambang Skaryszew
POL Radom map.svg
Lokasi Skaryszew
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Mazowia
Jembar: 27,49 km²
Pedunung: 3.922 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: WRA
Alamat
balé kutha:
ul. Słowackiego 6
26-640 Skaryszew
Situs wèb resmi: www.skaryszew.pl
Politik
Walikutha: Józef Witold Nagrodzki

Skaryszew iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung 3.922 jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Skaryszew&oldid=818060"