Sistem Dahlgren

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Dahlgren system iku sawijining sistem klasifikasi tetanduran sing dibabar déning spésialis monocot Rolf Dahlgren. Garwané Gertrude nerusaké tugasé sawisé panjenengané séda.

Miturut daftar Professor Reveal (pirsani 1 2 3 4, cathetan sinonim, nomenklatural lan taksonomik, kanggo aben jeneng jroning sistem), kaya mangkéné:

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Sistem_Dahlgren&oldid=821632"