Sirkuit Internasional Sepang

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Skéma Sirkuit Internasional Sepang

Sirkuit Internasional Sepang (Sepang International Circuit/SIS) inggih menika sirkuit ingkang dunungipun ing selangor, Malaysia. Dunungipun sirkuit menika caket kaliyan Bandhar Udhara Internasional Kuala Lumpur, kinten-kinten 60 km saking Kuala Lumpur. Sirkuit menika dipunginakaken kanggé balapan montor kados Malaysian Grand Prix Formula Satu, A1 Grand Prix, lan Malaysian Motorcycle Grand Prix.

Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]

Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Pranala Njawi[sunting | sunting sumber]

(id)Sepang International Circuit