Wuku Sinta

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
(Dipunpindhah saking Sinta)
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Sinta iku wuku sing pratama. Miturut kaum tradisional ing Bali lan Jawa, minggu iki direksa dening Bathara Yama.

MingguPaing
SenenPon
SlasaWage
ReboKliwon
KemisLegi/Umanis
JemuwahPaing
SetuPon


Ugi delengen:

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Wuku_Sinta&oldid=860040"