Simpoa

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Merge-arrows.svg

Ana usul supaya artikel utawa bagéan saka artikel iki digabungaké karo artikel Sempoa.   (dirembug)

Simpoa

Simpoa iku alat migunani kanggo ngetung ing jaman biyen


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

ď

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Simpoa&oldid=830193"