Simon Mignolet

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Simon Mignolet
Simon Mignolet.jpg
Mignolet playing for Sunderland in 2011.
Informasi pribadi
Jeneng pepak Simon Mignolet
Tanggal lair 6 Agustus 1988 (umur 26)
Papan lair Sint-Truiden, Belgium
Dhuwur 1.93 m (6 ft 4 in) [1]
Posisi pamain Kiper
Informasi klub
Klub saiki Sunderland
Nomer 22
Karir remaja
2004–2005 Sint-Truiden
Karir senior*
Taun Tim Apps (Gls)
2005–2010 Sint-Truiden 104 (1)
2010– Sunderland 48 (0)
Tim nasional
2007– Belgia U-21 8 (0)
2011– Belgia 9 (0)
* Senior club appearances and goals counted for the domestic league only and correct as of 12:00, 10 April 2012 (UTC).

† Appearances (Goals).

‡ National team caps and goals correct as of 14:20, 3 Maret 2012 (UTC)


Simon Mignolet (lair ing Sint-Truiden, 6 Agustus 1988; umur 26 taun) yaiku salah sijining pemain bal-balan sing kewarganegaraané Belgia sing main kanggo klub Sunderland ing posisi kiper[2].

Referensi[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Simon_Mignolet&oldid=835217"