Simbar menjangan

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Simbar menjangan (Platycerium) iku sawijining marga tetanduran paku mawa luwih saka sakiwa-tengené 18 jinis. Kabèh iku épifit mawa rupa sing unik amerga ndarbèni rong tipe godhong kanthi fungsi lan wujud sing béda. Simbar menjangan iki bisa ditemoni thukul dhéwé ing kabèh tlatah tropik

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Simbar_menjangan&oldid=833666"