Silvia Saint

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Broom icon.svg

Artikel iki prelu dirapèkaké supaya miturut marang standhar Wikipédia
Ngrapèkaké artikel bisa arupa mérang artikel ing paragraf utawa wikifikasi artikel.
Sawisé dirapèkaké, tulung busaken pesen iki.

Silvia Saint
Silvia Saint
Tanggal lair: 12 Februari 1976
Papan lair: Kyjov, Cekoslowakia
Jeneng lair: Sylvie Tomčalová
Ukuran vital: 91C-59-89 cm (36C-23-35 in)
Dhuwur: 1,65 m (5 ft 5 in)
Bobot: 50 kg (110 lb)
Werna mata: Biru
Warna rambut: Pirang
Payudara asli: Ya
Etnis: Kaukasoid
Alias: Sylvia Saint
Jumlah film: 262[1]
Situs Resmi
IMDb entry
Entri IAFD
Entri AFDB

Silvia Saint (utawa Sylvia Saint) iku aktris porno kang asalé Ceko. Silvia miwiti kerja minangka manager hotel ing Zlin. Banjur Silvia dadi Pet of the Year ing majalah Penthouse taun 1996 (edisi Ceko), lan miwiti dadi aktris porno ing taun 1997. Tanggal 9 Maret 2001, Silvi ngumumke ing media yaiku miwiwiti lengser seko donya porno.Uga dikabarake Silvi miwiti maneh main film porna.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Silvia_Saint&oldid=885529"